Terug in beweging na de kerstdagen

dec 27, 2023

Laat mij jou helpen, ik ben je beweegcoach!

De kerstdagen zijn voorbij, en terwijl we hebben genoten van heerlijk eten, gezelligheid en misschien wat extra rust, is het nu tijd om onze beweegroutines weer op te pakken. Het is verleidelijk om in de inactiviteit te blijven hangen, maar ik, jouw beweegcoach, sta klaar om je te helpen weer in beweging te komen!

Fit blijven na kerst

Waarom bewegen ná de kerstdagen?

 

Na al het feesten en genieten is het begrijpelijk dat bewegen misschien niet boven aan je prioriteitenlijst staat. Maar laten we niet vergeten hoe goed het voelt om actief te zijn. Beweging geeft energie, verbetert de stemming en helpt je om weer in vorm te komen.

 

De drempel over met mijn hulp

 

Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om de eerste stap te zetten. Misschien voel je je een beetje roestig of heb je het gevoel dat je de motivatie mist. Dat is helemaal oké! Als beweegcoach sta ik klaar om je te begeleiden en te motiveren.

 

Samen weer plezier beleven aan beweging

 

Het is niet alleen belangrijk om te bewegen, maar ook om plezier te hebben terwijl je dat doet. Samen sporten is een geweldige manier om de motivatie hoog te houden en plezier te beleven aan beweging. Ik geloof in de kracht van samensporten, en ik sta klaar om je te helpen deze positieve ervaring te omarmen.

 

Laten we samen trainen!

 

Ben je klaar om je beweegroutine weer op te pakken? Laten we samen aan de slag gaan! Kom bij mij trainen en ontdek hoe bewegen leuk kan zijn. Neem de stap naar een gezonder, actiever leven.

 

Contacteer mij voor een persoonlijke aanpak

 

Wil je meer informatie of direct beginnen? Neem contact met me op via 06-22923690. Samen gaan we ervoor zorgen dat bewegen na de kerstdagen niet alleen een doel wordt, maar ook een plezierige activiteit.

Direct aan de slag!

 

Conclusie: Laat de inactiviteit achter je!

 

Laat de inactiviteit van de feestdagen achter je en omarm een gezondere levensstijl. Met mijn ervaring en enthousiasme ben ik er om je te begeleiden op jouw reis naar meer beweging en welzijn.

Laten we samen het nieuwe jaar starten met energie en vitaliteit!

Bewegen in de herfst en wintermaanden

Bewegen in de herfst en wintermaanden

Het is weer herfst!! We voelen het allemaal, het is weer herfst!! De dagen worden korter, het wordt ook kouder en gaat van tijd tot tijd regenen. Een omslag waar we mee te maken hebben. We krijgen deze tijd minder licht om energie te maken. Zorg daarom goed voor je...

Waarom is bewegen met een burn out belangrijk?

Waarom is bewegen met een burn out belangrijk?

Bewegen met een burn out   Als je je fysiek, emotioneel en mentaal uitgeput voelt, is het waarschijnlijk dat je lijdt aan een psychische aandoening die wordt aangeduid als burn out. Deze aandoening wordt meestal veroorzaakt door langdurige stress. Hierdoor kan...

Balkonbeweegdag in het verzorgingshuis Hoeverstaete

Balkonbeweegdag in het verzorgingshuis Hoeverstaete

Bewegen in zorgcirkel Hoeverstaete   Op 4 juni jl organiseerde het Nationaal Ouderenfonds de tweede editie van de Nationale Balkon Beweegdag voor ouderen door heel Nederland. Een initiatief die in Corona tijd is ontstaan. Ouderen geven aan dat zij door deze dag...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *