Een actief leven start hier: Beweeg met Heleen van Cronenberg, jouw inspirerende beweegcoach op locatie.

Beweegavonturen op maat: Ontdek jouw ideale trainingssessie

 

 

Iedereen is uniek, met een eigen vertrekpunt en verschillende doelen. Een standaard benadering past daarom niet bij iedereen. Wat je nodig hebt, is maatwerk en begeleiding van een bekwame beweegcoach. Als beweegcoach op locatie beschik ik over de nodige wetenschappelijke kennis en vaardigheden om jouw bewegingssessies en algehele fitheid naar een hoger niveau te tillen, zodat je optimale resultaten behaalt, sneller en effectiever.

Bij mijn beweegcoaching draait het echt om jou en wat jij wilt bereiken. Maar hoe werkt beweegcoaching precies? Het begint allemaal met een vrijblijvend en gratis intakegesprek, waarin we elkaar leren kennen. Tijdens dit gesprek brengen we je huidige situatie in kaart in relatie tot je doelen en levensstijl. Het is voor zowel jou als mij belangrijk om te begrijpen waarom je deze doelen wilt bereiken. Met een duidelijk doel voor ogen kan ik een specifiek en effectief programma voor jou ontwikkelen. Zo ben je gemotiveerd en zijn resultaten gegarandeerd.

Na het intakegesprek maken we kennis. Hier krijg ik de gelegenheid om je vaardigheden en algehele fitheid te beoordelen, en jij kunt bepalen of de klik er is tussen ons. Met deze informatie ga ik aan de slag. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden stel ik een gedetailleerd en persoonlijk beweeg- en eventueel voedingsschema op. Dit bespreken we uitgebreid tijdens een volgende sessie, zodat we snel aan de slag kunnen!

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met mijn beweegcoaching op locatie. Plan een gratis intake in om een duidelijk beeld te krijgen van wat beweegcoaching inhoudt, waarbij ik je kan ondersteunen, en hoe jouw persoonlijke programma eruit zal zien.

Geen zorgen, bij mij zit je nergens aan vast. Je bent van harte welkom!

Personal Training: Word Fit en Sterk onder Persoonlijke Begeleiding

 

Wil jij weer in topvorm komen, vol energie en kracht? Ontdek de kracht van Personal Training bij mij, jouw toegewijde beweegcoach. Met mijn doelgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding worden jouw doelen een succesverhaal!

 

Wat kun je verwachten:

1. Individuele Aandacht: Elke training is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Geen standaardprogramma’s, maar een op maat gemaakt plan voor maximale resultaten.

2. Professionele Begeleiding: Onder de deskundige leiding van mij werk je op een veilige en effectieve manier aan het bereiken van jouw beweegdoelen. Haal het beste uit jezelf samen met mij als ervaren beweegcoach.

3. Resultaatgerichte Training: Ik geloof in jou! Samen zetten we concrete stappen om fitter, energieker en sterker te worden. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of algemene conditieverbetering, ik helpen je jouw doelen te bereiken.

Tarieven:

  • €49,50 per Training: Betaling per 4 weken: €198,- excl. BTW

Opmerking: Exclusief BTW wordt berekend op het totale bedrag.

Maak vandaag de keuze voor een gezonder en energieker leven. Neem contact op en ontdek hoe Personal Training het verschil kan maken.

Investeer in jezelf, investeer in jouw gezondheid.

 

Klik hier voor een proefles!

Duo Training: Samen Sterk, Samen Fit

 

Train samen en behaal dubbel zoveel succes met onze Duo Training! Ik geloof in de kracht van samenwerken om je beweegdoelen te bereiken. Ontdek de voordelen van duo training en maak van bewegen een gezamenlijke en motiverende ervaring.

 

Wat kun je verwachten:

1. Partnermotivatie: Samen trainen zorgt voor extra motivatie en ondersteuning. Ervaar de positieve energie van samenwerken terwijl je werkt aan jullie individuele doelen.

2. Persoonlijke Aandacht: Ondanks dat jullie samen trainen, staat persoonlijke begeleiding centraal. Elke sessie is afgestemd op jullie specifieke behoeften en fitnessniveaus.

3. Voordelig Tarief:

  • €37,50 per persoon: Betaling per 4 weken: €150,- pp excl. BTW

Opmerking: Exclusief BTW wordt berekend op het totale bedrag.

Samen Sterk, Samen Fit:

Investeer in jullie gezondheid en maak van bewegen een gezamenlijk avontuur. Neem de uitdaging aan en profiteer van de voordelen van duo training met mij.

Train samen, groei samen.

 

Klik hier voor een proefles!

Small Group Training: Samen Sterker, Samen Beter

 

Ontdek de kracht van Small Group Training! In mijn small group-sessies combineer ik de voordelen van persoonlijke aandacht met de energie van samen trainen. Bereik jouw doelen op een effectieve en motiverende manier in een kleine groep van gelijkgestemde individuen.

 

Wat houdt Small Group Training in:

Bij de Small Group training richt ik mij op het bereiken van jouw doelen door:

  • Trainen van meerdere spiergroepen: Werk aan een algehele versterking van je lichaam door het tegelijk trainen van meerdere spiergroepen.
  • Core-Training altijd inbegrepen: Versterk en stabiliseer je core met essentiële core-training, wat de basis vormt voor een sterk en gezond lichaam.
  • Optimaal lichaamsgebruik: Leer je lichaam optimaal te gebruiken met meerdimensionale bewegingen en verschillende bewegingsrichtingen.
  • Aandacht voor sportmotorische vaardigheden: Pak alle 5 sportmotorische vaardigheden aan: kracht, conditie, snelheid, mobiliteit en coördinatie.
  • Individuele aandacht: Ik houd rekening met jouw individuele omstandigheden om de training aan te passen aan jouw behoeften.
  • Diverse trainingsmaterialen: Ik gebruik vrije gewichten en vooral je eigen lichaamsgewicht voor een gevarieerde en effectieve training.

 

Tarieven:

  • 12 Rittenkaart: €150,-

Opmerking: De Small Group zal maximaal 6 personen zijn, en de groepsles gaat door bij minimale deelname van 4 personen.

Samen Sterker, Samen Beter:

Investeer in je gezondheid en ervaar de kracht van samen trainen. Meld je aan voor Small Group Training bij mij en ontdek hoe de ondersteuning van een kleine groep het verschil kan maken in het behalen van jouw beweegdoelen.

Samen gaan we verder dan individueel!

 

Klik hier voor een proefles!

NEEM CONTACT OP

Contactformulier
Name
Name
Voornaam
Achternaam
Welke training past bij jou?