Fysieke training

Klaar voor meer beweging? Terug naar een fitte levensstijl?
Ontdek de perfecte training die bij jou past! Laat mij je begeleiden, motiveren en zorgen dat je geniet van elke beweging!

personal_training, beweegcoach op locatie, Heleen van Cronenberg

Personal Training

Op zoek naar de juiste aanpak voor een echte transformatie naar een fitter, slanker en gezonder leven? Met mij als jouw Personal Trainer krijg je de kans om daadwerkelijk fitter, slanker en gezonder te worden.

Ik sta klaar om je te motiveren en uit te dagen, zodat je het beste uit jezelf haalt en elke training voldaan afsluit. Elke sessie is uniek, met een mix van oefeningen die specifiek gericht zijn op jouw doelen. De trainingen zijn altijd uitdagend, plezierig en doelgericht.

Ongeacht je leeftijd, jong of oud, is personal training geschikt voor iedereen die actief wil bewegen. De sessies vinden plaats op een locatie die voor jou het prettigst is.

Duotraining, beweegcoach op locatie, Heleen van Cronenberg

Duo Training of Small Group training

Samen sporten is niet alleen gezellig, maar ook effectiever! Waarom alleen zweten als je samen kunt genieten van de inspanning? Sporten met een maatje brengt plezier en motivatie. En als je liever in een kleine groep traint, is dat ook mogelijk! Mijn trainingen zijn flexibel en passen zich aan jullie voorkeuren aan.

 

 

wandelen, beweegcoach op locatie, Heleen van Cronenberg

Wandelen

Geniet van de verfrissende afleiding van een wandeling buiten. Door te wandelen activeer je niet alleen je lichaam, maar ook je brein. Dit helpt om negativiteit en stress te verminderen, waardoor je je beter voelt. Wandelen geeft je meer grip op emoties zoals somberheid en angst, en bevordert je algehele gezondheid!

Dus, laat je gedachten de vrije loop tijdens een ontspannen wandeling. Ik organiseer boeiende nieuwe routes, zodat je in beweging kunt blijven. Of je nu liever alleen wandelt of in groepsverband, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Kom en ervaar de positieve effecten van bewegen in de buitenlucht!

 

bootcamp, beweegcoach op locatie, Heleen van Cronenberg

Bootcamp

Ontdek de opwinding van bootcampen, of je nu midden in het bruisende centrum van Alkmaar staat, met je voeten in het zand aan het strand, of omgeven door de rustgevende natuur. Onze bootcamplessen bieden een unieke combinatie van avontuur en sportiviteit.

In deze 10 groepslessen gaan we samen de uitdaging aan, werken we aan kracht, conditie en teamgeest. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, de trainingen passen zich aan aan jouw niveau. Het gaat niet alleen om het bereiken van fysieke doelen, maar ook om plezier hebben tijdens het bewegen.

Als je klaar bent voor deze sportieve uitdaging, neem dan deel na overleg. Stuur me gerust een bericht als je interesse hebt, en laten we samen werken aan een gezondere en actievere levensstijl!

 

NEEM CONTACT OP

Contactformulier
Name
Name
Voornaam
Achternaam
Welke training past bij jou?