Een actief leven start hier: Beweeg met Heleen van Cronenberg, jouw inspirerende beweegcoach op locatie.

5-weekse Mindful Walk/Run cursus
‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en MAKKELIJKER LOPEN’’

De cursussen van Mindful Walk/Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen.
Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MÉÉR ENERGIE”.

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Walk/Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het wandelen/hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.
Binnenkort start ik een nieuwe 5-weekse Mindful walk en/of run cursus. De cursus is geschikt voor iedere (hard)loper. Dus cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende (hard)loper mee kan doen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Ik ben aangesloten als Mindful Run instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: 

“MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN”

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

Ik wil graag deelnemen aan de volgende activiteit:

  • 5-weekse MINDFUL WALK cursus: Vrijdag 5-12-19-26 april en 3 mei 2024 van 10:00-11:30 uur in Schoorl (bezoekerscentrum Het Zandspoor)

 

  • 5-weekse MINDFUL RUN cursus:  Dinsdag 2-9-16-23-30 april 2024 van 19:00 – 20:30 uur in Alkmaar (park de groene voet, bij skatebaan Daalmeer)

 

  • Andere data:

Heb je interesse in een Mindful Run of Walk cursus en kun je niet op bovenstaande data? Laat je gegevens achter en ik neem binnen twee dagen contact met je op om te overleggen.

 

  • Mindful Run of Walk cursus privé (individueel of eigen groep):

Ik geef de Mindful Run of Walk cursus ook één-op-één. Heb je hier belangstelling voor of wil je met je eigen groep (minimaal vier deelnemers) deelnemen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen twee dagen contact met je op.

 

  • Een mindful lunchwandeling is een waardevolle toevoeging aan het vitaliteitsbeleid van jouw organisatie.

Ook voor bedrijven is een 1,5 uur durende Mindful Lunch Walk mogelijk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

 

Meld je nu aan!

 

 

 

 

NEEM CONTACT OP

Contactformulier
Name
Name
Voornaam
Achternaam
Welke training past bij jou?